Waarom roestvrijstalen handgrepen zo duur zijn, maar ze ook gemakkelijk vervormen en eraf vallen?

- Apr 01, 2020-

Omdat we allemaal weten wat een handgreep is, gebruiken we op veel plaatsen handgrepen, zoals ramen, kantoren, garderobes, douchedeuren, enzovoort. De meeste handgrepen zijn van koper of roestvrijstalen handgrepen en de kleuren en vormen zijn verschillend, die bij verschillende stijlen en deur- en raamkleuren passen. Maar misschien heb je vaak problemen: waarom is je roestvrijstalen handvat zo duur, maar is het ook gemakkelijk te vervormen en eraf te vallen? Vergelijk de foshan huajian hardware' s roestvrijstalen handgreep en gewone roestvrijstalen handgreep, je zult verschillen vinden.


1) Het verbindingsgedeelte van de handvatten is stevig, geen holle buis door lassen, wat niet gemakkelijk vervorming en roest veroorzaakt. En onze handgreepverbinding is gemaakt van roestvrijstalen massieve staven, het is sterk genoeg om vervorming te voorkomen.


2) We gebruiken 304 roestvrijstalen algehele bouten in onze handgrepen, die hard zijn en niet gemakkelijk vervormen. Inmostmarkets zijn gemaakt van aluminium of koperen onderdelen in de plug. bij langdurig gebruik zal de positie van de stelschroef langzaam diep zakken en zal de hendel los zitten.


3) Nylock-bouten. Voorkom het losraken van bevestigingsmiddelen met schroefdraad en voorkom afvallen.