Waarom is de doucheruimte niet afgedekt?

- Jul 29, 2019-

Waarom is de doucheruimte niet bedekt?


Mensen die thuis een doucheruimte hebben, merken vaak dat de doucheruimte op de markt niet is ontworpen om te worden afgedekt, of het nu gaat om een enkele lijn, een diamant of een gebogen doucheruimte. Waarom is dit ontworpen? Als het hoedontwerp is ontworpen, zal het opwarmingseffect dan beter zijn? De reden hierachter is simpel !!!

Allereerst is de doucheruimte een volledig afgesloten ruimte. De waterdamp die tijdens de douche wordt gegenereerd, kan niet worden afgevoerd. Het is gemakkelijk om een doucheruimte met "hoge concentratie stoom" te vormen. Als u zich lange tijd in een dergelijke omgeving bevindt, zal dit leiden tot beklemming op de borst en ademhaling. Bijwerkingen, zoals armoede. Het doploze ontwerp zorgt ervoor dat waterdamp langzaam verdwijnt in plaats van volledig te worden verzameld. Dit zorgt niet alleen voor de lekkage van warm water en gas in de doucheruimte, zodat de warmte niet snel verdwijnt, maar zorgt ook voor een goede ventilatie, voorkomt overmatig baden, buitensporige temperatuur en vochtigheid, waardoor duizeligheid en ademhalingsmoeilijkheden ontstaan.

Ten tweede beïnvloedt het ontwerp van de hoed niet alleen de esthetiek, maar verhoogt ook de totale prijs. Vanwege het volledig gesloten ontwerp moet ontluchtingsapparatuur worden geïnstalleerd om de luchtcirculatie te behouden. Maar dit zal onvermijdelijk het algemene visuele effect van de doucheruimte beïnvloeden.

Ten slotte is de belangrijke functie van de doucheruimte het realiseren van een scheidingswand in de badkamer. Over het algemeen heeft de doucheruimte een hoogte van 1,85 meter en kan deze worden gescheiden. Het is niet nodig om het te dekken.