Waarom is de roestvrijstalen staldeurrol van Foshan Huajian Hardware zo populair bij Amerikaanse klanten?

- Aug 12, 2019-

Foshan huajian metal products co., Ltd is een producent van roestvrijstalen schuifdeurbeslag en de producten zijn bekend geworden bij binnenlandse en internationale klanten en zijn verkocht in Europa, Amerika en Australië. Roestvrijstalen staldeurroller is ons belangrijkste product en het is ontworpen om de hoogwaardige markt te bedienen. Tot op heden hebben we samengewerkt met 6000 bedrijven.

Als je dit nog steeds leest, voel je je misschien verward over waarom   is de roestvrijstalen staldeurrol van foshan huajian hardware zo populair bij de buitenlandse markt? Laat me je dat vertellen. In het eerste geval gebruikte onze roestvrijstalen staldeurwals Amerikaans standaard 304 roestvrij staal. Misschien vraag je je af wat het verschil is tussen roestvrij staal van anderen. 01

De belangrijkste rol van nikkel is roestpreventie. De gemeenschappelijke standaard is 7,5% -7,8%, terwijl de Chinese markt meestal 7,5% is. Het roestvrij staal dat we gebruiken is echter Amerikaans standaard en het gehalte is meer dan 7,8%, dus de antiroesttijd van Amerikaans standaard roestvrij staal. Langer dan roestvrij staal in China. Chroom kan de hardbaarheid, slijtvastheid en oxidatieweerstand van staal verbeteren. De 304 roestvrij staal op de markt is meestal 15-16% en het Amerikaanse standaard roestvrij staal dat we gebruiken is boven 17-18% Dus we kunnen een conclusie trekken dat de roestvrijstalen staldeurrol van foshan huajian hardware   is beter dan andere vergelijkbare producten in corrosieweerstand.

Bovendien kunnen de uitstekende roestwerende stalwalsrollen door de uitstekende anti-corrosie- en antiroestprestaties lang meegaan en een langetermijngarantie van 5 jaar bereiken.