Waarom hou je van barn door?

- Nov 26, 2019-

1. Het is eenvoudig te installeren. De staldeur is een type schuifdeur waaraan het schuifspoor zichtbaar is, dus eenvoudig te installeren.

2. Het kan u helpen om ruimte te besparen. In vergelijking met andere soorten schuifdeuren past de staldeur aan de muur en is de ruimte groter voor gebruik.

3. Het heeft een gesloten karakter: sinds de staldeur is geïnstalleerd, heeft het een relatief goede afdichtingseigenschap. Daarom wordt de schuurdeur in de moderne binneninrichting vaak geïnstalleerd in een zeer mobiele omgeving zoals een keuken, een studeerkamer en een hoofdbeschermer.

4. De kosten zijn laag, de installatie van de staldeur is voordeliger dan het installeren van de gewone deur. De staldeur heeft alleen een combinatie van hardware en deurpanelen nodig. Over het algemeen bestaat een set hardwarestukken uit honderden stukken en kan het deurpaneel lokaal worden aangepast.

 Sliding Barn Door Cabinet Hardware

Maar je kunt niet blindelings een staldeur kiezen. U moet de functie ervan kennen, zoals: 1. De afdichting is niet goed; er is een opening tussen de staldeur en de muur na installatie, dus de geluidsisolatie en afdichting is niet goed, niet aanbevolen voor gebruik in de slaapkamerdeur, kan worden gebruikt voor andere functionele gebieden zoals studeerkamer, keuken, badkamer, enzovoort . 2, het draagvermogen van de wand; schuifdeur hangrail schuifdeur, het hangt volledig af van de muur van de hangrail om het gewicht van de hele deur te dragen, dus de muur van de vaste hangrail moet het gewicht kunnen dragen, over het algemeen niet aanbevolen gipsplaat of lichtgewicht De muur is geïnstalleerd met een schuur deur .