Waarom zeggen we altijd dat de roestvrijstalen hangende deurrol van Foshan Huajian-hardware beter is dan andere? Wat is er anders aan de functie?

- Dec 02, 2019-

We zeggen vaak dat de roestvrijstalen hangende deurrol van Foshan Huajian Hardware soepeler is dan andere. Wat is de oorzaak van dit alles? Zoals we allemaal wisten, hangt de gladheid van de rol af van de lagers en rubberen wielen.

stainless steel hanging door roller

De POM rubberen wielen gemaakt door de roestvrijstalen hangende deurrollen van onze Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd worden verwerkt uit POM massieve staven geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland en bewerkt op CNC-draaibanken. Goed schuurvermogen, sterke herhaalde slagvastheid, goede veerkracht, niet gemakkelijk te vervormen, kan gedurende een lange tijd worden gebruikt in het temperatuurbereik van -40 ℃ ~ 100 ℃. Tijdens het glijden is het erg rond en soepel. POM-staven hebben ook de voordelen van hoge dichtheid, sterke stijfheid, goede elasticiteit, sterke slijtage en slijtvastheid en uitstekende mechanische eigenschappen. Ze kunnen de levensduur van roestvrijstalen hangende deurrollen verlengen, de frequentie van reparatie en vervanging verminderen en besparingen realiseren. Het doel van kosten maakt het goedkoper. Gewone rubberen wielen zijn spuitgegoten van gerecyclede materialen. Ze hebben veel onzuiverheden en zijn gemakkelijk te pellen, barsten en poeder, die de levensduur en levensduur van het product beïnvloeden.


Bovendien gebruikt onze Foshan Huajian Hardware roestvrijstalen hangende deurrol NSK-lagers geïmporteerd uit Japan. Het maakt gebruik van magnetisch dragend staal met een hardheid van 70 graden en kan 100.000 keer draaien. Stabiele kwaliteit en lange levensduur. 3 a ~ 8 a, en onze rollen zijn uitgerust met 2 NSK-lagers, wat de gebruiksfunctie en de levensduur van roestvrijstalen hangende deurwielen aanzienlijk verbetert. De meeste binnenlandse roestvrijstalen hangende deurrollen gebruiken echter slechts één lager, en de levensduur van binnenlands lagerstaal kan ongeveer 3a bedragen, en de prestaties zijn niet stabiel.