Welke is meer geschikt voor de glazen schuifdeur Hangende deurroller, dubbele rollen of enkele rol?

- Mar 18, 2020-

Hangende deurrollen zijn een belangrijk onderdeel van accessoires voor schuifdeuren en worden gebruikt in glazen deuren en houten deuren. De kwaliteit en prestaties van de hangende deurrollen van glazen schuifdeuren zullen de bruikbaarheid van de gehele glazen deur beïnvloeden. Desalniettemin zijn hoogwaardige hangende deurrollen met glazen schuifdeur misschien niet de meest geschikte accessoires voor hangende deurrollen.

hanging door rollers and tracks

Dit artikel vertelt u enkele details over enkele en dubbele hangende deurrollen in glazen schuifdeur hangende deurrollen . Over het algemeen zal een deur van gehard glas met hetzelfde volume zwaarder zijn dan een houten deur, maar een deur van gehard glas zal veel dunner zijn dan een houten deur. Dus gewone glazen deuren kunnen een enkele hangende deurrol gebruiken en de wrijving van een enkele hangende deurrol zal minder zijn dan die van dubbele hangende deurrollen en een enkele hangende deurrol. Als de glazen deur niet erg zwaar is, bespaart hij meer moeite dan de dubbelhangende deurroller s. Het deurkozijn is echter relatief groot en vereist zwaar gehard glas, dus u moet een dubbelhangende deurroller kiezen.

glass sliding door hanging door rollers

Opgemerkt moet worden dat de levensduur van de glazen schuifdeur afhankelijk is van de hangende deurrol. Veelgebruikte schuifdeuren hebben een hoogte van ruim 2,4 meter en de deur is breder. De huidige deurpanelen van glas en metaal zijn erg zwaar. Als het draagvermogen van de hangende deurrol niet sterk genoeg is, heeft dit invloed op de schuifdeur. In dit geval moeten we kiezen voor dubbele hangende deurrollen voor glazen schuifdeuren om het goede schuifeffect en de lange levensduur te garanderen.