Wat is de installatiehoogte van de hendel van de binnendeurhendel?

- Feb 12, 2018-

Meestal is de installatiehoogte van de handgreep van de binnendeurhendel 80-100cm, omdat de hoogte vanaf de grond 110 cm is. Natuurlijk, misschien zie je dat de installatiehoogte van een veiligheidshendel 113 cm is. Maar de hoogte is een schatting, u moet kiezen op basis van de werkelijke omstandigheden.


Eigenlijk is er geen regel die de hoogte van de hendel van de binnendeurhendel bepaalt . Maar u moet rekening houden met het gezin of de eigenaren, zoals lengte, levensstijl, enzovoort. We moeten rekening houden met twee volgende:


1. goed, op basis van de lengte van de gezinsleden om de hoogte van de handgrepen van de voordeur te bepalen. (Vergeet niet de kinderen te overwegen.)


2. Volgens de gedragsgewoonten van het openen van de deur, als u de deur onderarm niveau ding wilt openen, dan kan de hoogte van de deurklink worden ingesteld op de hoogte van de elleboog.

Om handiger te worden gebruikt, is het raadzaam om tijdens het decoreren de ontwerper te raadplegen.

未标题-7

Veelgebruikte hoogte:

De hoogte van het meubilair en de deurkruk van de binnendeur moeten in de meest moeiteloze positie worden ingesteld. Dat is de positie waar de meeste moeite kan worden gebruikt, het hangt af van de operator de activiteit van de rugspier.

De locatie van de handgreep van de binnendeurhendel is gerelateerd aan de hoogte. Op sommige deuren in Europa zijn twee toegangsdeurknoppen geïnstalleerd voor gebruik door volwassenen en kinderen. Algemeen kantoor Binnendeur deurkruk positie voor de 100CM, de gemiddelde woning met 80 ~ 90CM. Kleuterschool is zelfs lager.