Wat moet ik denken aan de schuurdeur, als ik het wil hebben?

- Dec 30, 2019-

Een verscheidenheid aan op maat gemaakte staldeur naar uw huis, laat de hele ruimte meer esthetisch aanvoelen, ongeacht of het klassiek, artistiek of modern is. Natuurlijk moet u de juiste beslissingen nemen.


Sterk gewicht - De ophangrail moet in een stevige muur worden bevestigd om een sterk gewicht te krijgen. Als uw muur hol is, moet u een massief houten plank toevoegen, het heeft een goed draagvermogen.


Geschikte schuifruimte - De staldeur schuift naar links en rechts, zodat de zijkanten van de opening voldoende ruimte moeten laten voor de deur. Maar maak je geen zorgen, als er niet genoeg ruimte is, hebben we plan B om de staldeur te installeren.


Open schuifzones - Schuifdeuren zijn geweldig omdat ze deurbeweging voorkomen en ruimte in de kamer besparen. Wanneer de deur echter niet is gesloten, moet deze ook worden geschoven. Ze vervangen problematische opvouwbare kastdeuren en bieden een meer elegante en praktische oplossing.


Stijl, kleur, hardware-dit zijn allemaal gerelateerd aan de werkelijke schoonheid van de deur en zijn alle details waar we graag met u mee samenwerken. Neem contact met ons op voor inspirerende foto's en bezoek onze staldeurenportfolio voor meer voorbeelden van ons werk.