Was je 'knijphand' tegengekomen? De zachtsluitende schuifdeur helpt u het probleem op te lossen.

- Dec 09, 2019-

De schuifdeur heeft een hard geluid bij het schakelen, de deurstopper is losgemaakt en het glas springt als gevolg van impact ... Heb je soortgelijke problemen ondervonden tijdens het gebruik van de schuifdeur? Deze deuren hebben verborgen gevaren en zijn niet veilig voor gebruikers. Dus er is een manier om het probleem van schuifdeuren te verlichten of op te lossen?

soft close system of hanging door

Als u een softclose-systeem met een schuifdeur gebruikt, kunnen deze problemen zich misschien niet voordoen. Omdat het de wrijving kan verhogen en de impact op schuifdeuren en hardware kan verminderen. Het soft close-systeem vertraagt het schuivende hangende wiel om slijtage door de hardware te verminderen, zodat de levensduur van de deur langer en veiliger is. De schuifdeur met het soft close-systeem kan nog steeds worden gebruikt na 100.000 push-pull-tests.


Het nieuwe product van Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd. --- zachtsluitende schuifdeur met een zacht sluitsysteem voor de normale schuifdeur. Het is stil, veilig en het voorkomen van rebound kan schade of ontsporing door impact effectief voorkomen.