Dit is een gids over het kopen van Barn Door Hardware

- Oct 07, 2020-

Wanneer u besluit om ruimte te besparen, u kiezen uit verschillende stijlen van schuur deuren thuis. Misschien heb je gerecycled een oude deur uit de schuur, of kocht een prefab deur, of zelfs nieuwe gemaakt door uzelf. In beide gevallen heeft uw deur een uniekeschuur deur hardwareingesteld om het te installeren, en er zijn vele stijlen en optredens kunnen worden gekozen. We maken u vertrouwd met de schuurdeurhardware om de betere keuze te maken.

Er zijn zes noodzakelijke onderdelen om de schuurdeur te installeren: spoor, hangwielen, rupsklem, deurstopper, deurgeleider, avoilding dropper. Elke hardware montage heeft een belangrijke functie is de deur soepel en safty. Alles bevestigenschuur deur hardwarekits die u hebt gekocht, met uitzondering van andere moeren, bouten en beugels.

barn door hardware set

Barn deur track heeft vele maten en lengtes kunnen worden gekozen, de meest voorkomende keuzes zijn 60 inch (5 voeten), 72 inch (6 meter) en 84 inch (7 voeten). Zo u enige flexibiliteit instellen voor grotere deuropeningen of dubbele deuren. Smalle kanalen misschien behoefte aan een track die kan worden aangepast grootte en lengtes, als uw deur openingen is 7 'of meer dan 7 'misschien moeten installeren twee of meer tracks naast elkaar naar het gewenste resultaat.


Als u al een deur hebt geselecteerd, is het meten van de grootte en lengte van de deur handig voor het installeren van deurhardwareset. De grootte en lengte van de deur zullen allemaal een rol spelen in de hardware-installatie. Alleschuur deur hardware kitszal minimale en maximale eisen voor elk van deze grootte attributen, dus zorg ervoor dat uw deuren compatibel zijn.


Vanuit het oogpunt is het ook belangrijk om een hardwareset voor schuurdeuren te kiezen. Dezeschuur deur hardware setmoet goed mengen met uw deur en de decoratie van de kamer. De deuren van de schuur enschuur deur hardwarezijn verkrijgbaar in een scala van stijlen, of modern of rustiek.