De douchedeuraccessoires zijn zeer belangrijke onderdelen voor de levensduur van een doucheruimte

- Nov 16, 2017-


De douchedeuraccessoires zijn zeer belangrijke onderdelen van de levensduur van een doucheruimte.

Mensen hebben meer aandacht voor het uiterlijk en de functie wanneer ze een doucheruimte kiezen. Eigenlijk hebben de accessoires in de doucheruimte ook een grote impact op de levensduur van de doucheruimte.

blob.png


De plastic roller wordt steeds gladder als een geheel nieuwe roller na 100.000 keer dia's.

tested roller..jpg


Bij langdurig gebruik van de douchedeurrol kan de douchedeurrol afvallen of vast komen te zitten tijdens het glijden. Dit probleem kan door deze twee factoren worden veroorzaakt. Aan de ene kant is het materiaal van de roller gemaakt van een legering die gemakkelijk te roesten is. is gemaakt van legering materialen die gemakkelijk te roesten zijn. Anderzijds komt de douchedeurrol niet overeen met de baan. De roestvrijstalen 3041 heeft een goede corrosie- en slijtvaste bestendigheid. En het is goed afgesloten en de waterdamp komt niet gemakkelijk in de binnenkant van de wals. De plastic roller wordt steeds gladder als een geheel nieuwe roller na 100.000 keer dia's.

blob.png


Het is handig om de deur van de douchedeur te kiezen. Een goede douche-deurrol is perfect voor de baan en kan vanwege externe krachten nauwelijks worden afgevoerd. Het kan de levensduur verlengen en duurzamer maken.

blob.png