Het geheim dat klanten de hangende wielen van glazen deuren al 10 jaar niet hebben gerepareerd.

- Oct 29, 2019-

Er zijn veel soorten hangende hardware voor glazen deuren , dus welk type hangende hardware voor glazen deuren met een lange levensduur? Onze klanten vertellen ons dat de meeste hangende wielen voor glazen deuren op de markt, het hangende wiel in het spoor schuiven en het materiaal bestaat uit aluminiumlegering en nylon katrolmateriaal . Er kunnen problemen zijn met vervorming, vastlopen en moeilijk te reinigen, wat kan leiden tot een korte levensduur van de hardware.

hanging door rollers and track

In veel toepassingen van grootschalig engineeringprojecten is de deur een veelgebruikt item   en de kwaliteits- en veiligheidsproblemen zijn vooral belangrijk. Het hangende wiel van de glazen deur buiten het hangende wiel is meer in overeenstemming met de eisen van de klant. Omdat de hangende deurrollen en rail zichtbaar zijn, is het handiger in schoonmaken en onderhoud. Ten tweede is het gemakkelijk te demonteren en te monteren en kan het herhaaldelijk worden gedemonteerd en gebruikt.

Daarnaast is ons hangwiel voor glazen deurhardware van Foshan Huajian Metal   Products Co., Ltd. is gemaakt van Amerikaans standaard 304/316 roestvrij staal,   hoge hardheid, slijtvastheid en niet-destructiviteit. Het heeft meer dan 100.000 keer tests kunnen worden gebruikt voor 30 jaar en heeft een garantie van 5 jaar. Het is allemaal voor de veiligheid .