De koffer bespaart een uur of meer bij het installeren van het schuifwiel voor staldeurrollen.

- Aug 26, 2020-

Deschuifdeuren schuur deurrollers wielis stil en licht, die met één vinger een deur kan duwen. Dat is de reden waarom klanten kiezen voor de hardwarefabriek van Foshan huanjian.


Ze kiezen niet alleen voor onze producten en service na verkoop. maar kies ook voor een gemakkelijke manier van installerenschuifdeur rollers wiel, bespaart het een uur of meer voor klanten.

sliding barn door rollers wheel

Hoe doen we dat voor onze klanten? Omdat de hardwarefabriek van Foshan huajian eenmontageplaatom het installatieprobleem van de klant' op te lossen. Als de klant hetmontageplaat, kunnen we pre-installatieservice bieden voor buisklem en ophangrail. Het zal niet alleen klanten helpen om het af te makenschuifdeur rollers wielsnel in te stellen, maar kan ook de constructiefout met muur en vloer, oneffen muren en lege muren verminderen. Zonder de installatieplaat duurt het voor een paar professionele arbeiders ongeveer twee uur om deschuifdeur rollers wielHet is een gemakkelijke en tijdbesparende manier om te installeren en zelf te makenschuifdeur rollers wielset, duurt slechts ongeveer 30 minuten.