De voordelen van een alternatief gordijn met staldeur

- Sep 07, 2019-

Schuurdeur , we worden eerst gebruikt om de deur te verdelen. Het is zelfs een goede keuze om het als venster te gebruiken. De staldeur beschermt niet alleen het buitenlicht perfect, maar heeft ook het effect van een verduisterings- en antidiefstalvenster. Het zal niet kreukelen als een gordijn en het zal plakkerig en vuil zijn. Het hoeft alleen voorzichtig met water te worden geschrobd om het schoon te maken. Het is niet zo gemakkelijk.

Aan de andere kant, of het nu een rolluik, een Romeins rolluik, een verticaal rolluik of een elektrisch rolluik is, het moet orbitaal zijn en het is gevoelig voor het fenomeen dat het trekken niet soepel verloopt. Het ontwerp van de hangrails van de staldeurhanger maakt het gemakkelijker om eraan te trekken. Vanuit het perspectief van het hele huisdecoratie-effect is dit retro ogende venster geweldig.

image

Veel mensen hebben bijvoorbeeld altijd een paar speciale kleine ramen in hun huis en ze willen gordijnen. Dit heeft een probleem. De gordijnen die te klein zijn, kunnen niet worden aangepast. De sleutel is dat het decoratieve effect niet goed is. Als u de staldeur gebruikt, moet u flexibeler zijn. De vensters met een kleiner gebied zijn correct geïnstalleerd, het trekken is soepel en de esthetiek is sterk verbeterd.