Huajian Barn door Hardware vertellen u hoe u schade aan de hardware kunt voorkomen

- Oct 25, 2017-

Huajian Barn door Hardware vertellen u hoe u schade aan de hardware kunt voorkomen.

1.    Het type, de specificatie en de functie van de hardware kan voldoen aan de huidige nationale norm en regelgeving, en kies een raam van een model stalen deur om bij te passen.

2.    Als de breedte van de deur meer dan 1 meter bedraagt, of dubbele deuren met dubbel glas installeren, zijn deze geschikt om een ​​dubbele schuifdeurpoelie of een rolschijf te gebruiken.

3.    Het materiaal van de scharnieren moet roestvrij staal gebruiken in plaats van aluminium.

4.    Installeer hardware met bevestigingsschroeven en de binnenkant moet van metaal zijn   voering, de dikte van de voering moet ten minste tweemaal zo lang zijn als de lengte van de schroef, en deze kan niet op het plastic materiaal worden bevestigd en niet- metalen binnenkant gebruiken.

5.    De hardware-accessoires moeten uiteindelijk worden geïnstalleerd, deursloten en handgrepen moeten worden geïnstalleerd nadat de deuren zijn afgewerkt, om de juiste positie te garanderen en soepel te glijden.

6.    Nadat u klaar bent met het installeren van de hardware, moeten we erop letten dat deze zo wordt onderhouden dat corrosie en roesten worden voorkomen. Open en sluit de deuren voorzichtig, voorkom lichte off gewelddadige botsingen.