Stijlvolle en minimalistische staldeur, geschikt voor de trend van jou

- Apr 09, 2018-

Stijlvolle en minimalistische staldeur, geschikt voor de trend van u

31c30002ee3fe6689f98.jpg

Schuurdeur

Het is afkomstig van de boerderij poorten van het buitenland. Het zijn massief houten deurrollen en glijdende schuurdeurwielen bloot. Het uiterlijk is eenvoudig en genereus, ruimtebesparend, sterk toepasbaar, enzovoort. Het wordt vaak gebruikt in opslagruimtes, wasruimtes, badkamers, inloopkasten, vestiaires, enz.

Staldeur voordelen:

1, mooi! Unieke stijl, zeer decoratief. Hoewel de traditionele massieve houten staldeur een sterke Amerikaanse stijl heeft, kunnen de staldeuren van verschillende kleuren worden gecombineerd met verschillende stijlen en zijn ze erg mooi.

2, eenvoudig te installeren en eenvoudig te verwijderen. Staldeuren kunnen zelf worden samengesteld door DIY, eenvoudig te bedienen. Kun je ze verwijderen tijdens het verplaatsen? Kunnen andere deuren het doen?

Installeer de deur van de stal en pak deze in drie!

Prik eerst een gat in de muur en gebruik een lange schroef om de spijkers vast te zetten;

Installeer vervolgens de ophangrail aan de bovenkant van de deur;

Ten derde hang je de deur op de baan.

3, Bespaar ruimte en betaalbaar. De traditionele draaideur heeft een roterende ruimte nodig, en de hardware van de Barn houten deur kan ruimte besparen en is geschikt voor kleine eenheden. Dezelfde functie van de productiekosten van schuifdeuren is veel hoger, de staldeur is relatief economisch.