Deurklink van roestvrij staal moet niet alleen een fijne oppervlaktebehandeling hebben ---- Foshan Huajian Metal Product Co., Ltd.

- Dec 17, 2019-

In veel kantoorgebouwen vinden we overal veel glazen deuren, onder meer matglas, gezandstraald glas, enz. Het kan het licht in de kamer houden, de ruimte wordt visueel ruimer en het heeft een moderne stijl met het roestvrijstalen glas deurknoppen van metaalglans.


De roestvrijstalen glazen deurhandgreep heeft een hoge materiaalsterkte, sterke corrosieweerstand, geen radioactiviteit en is niet gemakkelijk beschadigd, wat kan helpen onderhouds- en reparatiekosten te besparen. Qua uiterlijk heeft de roestvrijstalen glazen deurhandgreep een fijn patroon, zijn prachtige vorm, het gepolijste oppervlak is helder en het satijnen oppervlak is subtiel en delicaat; er zijn verschillende soorten roestvrijstalen glazen deurkrukken .


Foshan Huajian Metal Product Co., Ltd accepteert monsters en ontwerpen van klanten. En onze roestvrijstalen glazen deurgrepen gebruiken naadloze verbindingstechnologie, die een goede veiligheid, redelijk ontwerp, gecombineerde installatie en eenvoudige en snelle constructie heeft. Het verbindingsgedeelte van de handgrepen is solide, geen holle buis door lassen, die geen gemakkelijke vervorming en roest veroorzaken . En de verbinding van de roestvrijstalen glazen deurhendel is gemaakt van roestvrijstalen massieve staven, deze is sterk genoeg om vervorming te voorkomen. We gebruiken 304 roestvrijstalen algemene bouten in roestvrijstalen glazen deurhendels, die hard en niet gemakkelijk vervormd zijn. In de meeste markten worden aluminium of koperen onderdelen in de plug gemaakt. bij langdurig gebruik zal de positie van de stelschroef langzaam diep zakken en zal de handgreep los zitten. Vergrendelingsbouten. Voorkom het losraken van bevestigingsmiddelen met schroefdraad en voorkom vallen.