Zachte sluiting schuur deur misschien een betere keuze voor u.

- Dec 03, 2020-

Hoewel zachte sluiting is niet een nieuwe functie, een controleerbare, zachte en rustige deur sluiten is wat je nodig hebt. Als u een ruimtebesparende schuurdeur aan uw huis wilt toevoegen,zachte sluitschuurdeuris uw betere keuze.


Wat is dezachte sluitschuurdeur?

Je je de schuurdeur voorstellen. Dat zal een geluid als "bang" als je de deur hard sluiten. En het gebeurt elke dag. Zelfs als je anderen eraan herinnert om de deur langzaam te sluiten, is het ook niet laat je weg. Als u een zacht sluitsysteem op uw schuurdeur toevoegt, zult u vinden dat het zachte sluitende systeem een paar duim van de glb van het spooreind wordt geïnstalleerd, en uw deur maken vlot, stil en zacht sluiten. Deze controleerbare beweging wordt bereikt door een mechanisch apparaat dat aan beide uiteinden van het spoor wordt aangesloten, die vertraagt en de deur tegenhoudt alvorens het de deur beïnvloedt. Dit zachte sluitmechanisme zorgt ervoor dat de deur een consistente, soepele en stille beweging maakt, of deze nu wordt geopend of gesloten.

soft closing barn door hardware

Waarom heb je het zachte sluitmechanisme nodig?

Wees stil. In uw huis, en elke rustige plek die u nodig hebt, of een concentraat plaats die u nodig hebt, zoals een slaapkamer of een kantoor, Dat zijn goede plaatsen om te installerenzachte sluitschuurdeur.

Om veiligheidsredenen is eenzachte sluitschuurdeurkunnen voorkomen dat vingers worden vastgelopen en andere ongevallen door sterke effecten.

soft closing barn door hardware

Foshan Huajian Metal Products Co,Ltd is niet alleen de productie van zachte sluitsysteem, maar ook zorgen voor een aantal match schuur deur hardware.