Zacht sluitende schuifdeurbeslag - nieuwe producten zorgen ervoor dat u zich onderscheidt van de concurrentie

- Sep 05, 2019-

Soft close is geen nieuwe functie, maar de combinatie met schuifdeuren door hardware is een nieuwe poging. Soft close sliding Barn Door Hardware opent de deur naar de markt voor u.

soft close sliding barn door hardware

Ten eerste, als je een of twee staldeuren hebt. Stel je dan voor dat je de deur wegduwt ... laat hem snel over zijn spoor glijden, maak dan een luid geluid en de deur kaatst terug. Denk aan deze dag en herhaal het vele malen. Stel je nu voor dat je de deur op een bepaalde afstand van het doel weg duwt, waardoor hij vertraagt en zijn slag eindigt met een soepele, rustige opening of sluiting. Gecontroleerde stille beweging wordt bereikt door een mechanisme dat is gekoppeld aan elk uiteinde van het spoor dat de snelheid van de deur vangt en vertraagt voordat de deur contact maakt met de deurstop. Dit dempingsmechanisme zorgt voor consistente, soepele en stille beweging, ongeacht of de deur wordt geopend of gesloten. Dit is een esthetisch aangenaam effect - bijna onhoorbaar geluid en soepel glijden. De stille schuifdeurbeslag die zacht en stil is, is met name geschikt voor installatie thuis of op kantoor. Ten tweede is het om veiligheidsredenen mogelijk om geknepen vingers en andere ongelukken die kunnen worden veroorzaakt door hard dichtslaan te voorkomen. En voor gebruiksgemak opent en sluit de gedempte deur met minder vermogen en is daarom eenvoudig te bedienen voor alle gezinsleden. Verminder tot slot slijtage. Herhaaldelijk dichtslaan van de aanslag en het kozijn kan leiden tot overmatige slijtage van de beugel, de aanslag, de rail en de deur zelf. Soft close beschermt en houdt uw deur in goede staat en beschikbaarheid voor de komende jaren.

 

Foshan huajian hardware heeft een nieuwe reeks soft close schuifdeuren voor schuifdeuren ontwikkeld. Of het nu gaat om houten deuren, glazen deuren, aluminium deuren, doucheruimtes. Zolang u de deur verplaatst, kunnen wij u en uw project de meest geschikte en perfecte ondersteuning bieden.