Sliding Interieur Schuurdeur Slider Track Hardware Systems Set

- Jul 27, 2017-

Mijn familie heeft twee zijdeuren, één is de studie, de andere is de keuken. Voor mij om alleen te leven, mag ik niet twee deuren sluiten om tegelijkertijd te sluiten. Nu heb ik een schuurdeur op de top van twee openingen, een schuurdeur, een praktische functie om te ontmoeten en geld besparen, de sleutel krijgt ook een eigen supergelijk effect.

En Guchangmon kan afgebroken worden. Als u verhuist, is het niet zin om een normale deur naar het huis te nemen, omdat de grootte van de kloof niet kan worden gebruikt voor een nieuw huis, en wanneer de schuurdeur wordt gesloopt, vindt het vaak een eigen nieuw huis.

Afdichting en geluidsbestendig effect kunnen niet worden vergeleken met de algemene deur, waardoor de deurslot niet kan worden geïnstalleerd. Niet geschikt voor de slaapkamer, badkamer en andere ruimte.

Het probleem van het onvermogen om de deurvergrendeling te installeren kan opgelost worden door het traditionele slotslot te installeren, maar het probleem van afdichting en geluidsbestendig effect is echt onmogelijk om op te lossen. Toilet wordt absoluut niet aanbevolen, omdat de geur en waterdamp naar de buitenruimte worden verspreid, is het niet erg beschamend.