Schuifdeur of draaideur? U hoeft zich geen zorgen te maken over de doucheruimte.

- Jan 13, 2020-

Maakte u zich tijdens het decoreren van uw huis zorgen over welke deuren meer geschikt zijn voor doucheruimte, schuifdeur of draaideur?


Of het nu gaat om een schuifdeur of een draaideur, het eerste is dat de doucheruimte vochtbestendig, ventilerend, privé en niet vervormd moet zijn. Vervolgens moet u nadenken over welke deur meer geschikt is voor uw behoeften.


Het voordeel van de draaideur van de doucheruimte is dat het geluid van de draaideur lager is dan de schuifdeur wanneer u deze gebruikt. Omdat schuifdeur- en railwrijving voor de hand liggende geluiden kunnen maken bij het openen en sluiten, zal het een hard geluid maken als je slechte wielen gebruikt.


Natuurlijk, in vergelijking met de draaideur, kan het voordeel van de schuifdeur worden voltooid in dezelfde ruimte wanneer de deur wordt geopend en gesloten, waardoor ruimte wordt bespaard. Als de ruimte in uw huis klein is, kunt u een schuifdeur gebruiken. Dus of de doucheruimte is uitgerust met een schuifdeur of een schuifdeur, wordt ook bepaald op basis van de feitelijke situatie.