Redenen voor schuifdeur montage schade en preventieve maatregelen

- Mar 20, 2018-

Veelvoorkomende problemen in de schade aan deuren en vensters hardware accessoires: schuifdeur met hardware zijn geen vaste stevig, los af. schuifdeur blijven roller, pivot scharnieren set zijn beschadigd en openen en sluiten zijn niet flexibel. Oorzaken van schade montage schuifdeur: de kwaliteit van decoratieve schuifdeur hardware is slecht; Er zijn geen metalen voering voor bevestiging en er is niet genoeg kracht van de installatie.

Maatregelen ter voorkoming van beschadiging van de hardware van Heavy-Duty schuifdeur:

1. het type, de specificatie en de prestaties van de geselecteerde wall mount schuifdeur hardware moeten in overeenstemming met de geldende nationale normen en de relevante regels en gepaard gaan met de selectie van kunststof stalen deuren en ramen.

2. voor schuiframen met een breedte van meer dan 1 meter, of dubbel glasdeuren en ramen, dubbele sliding glas deur rollen of schuifdeur roller bijhouden moeten worden gebruikt.

3. pivot deur scharnieren mag geen gebruik maken van aluminiumlegering materialen, RVS zware pivot scharnier moet worden gebruikt.

4. met de schroeven montagehardware stalen schuifdeur, moeten zijn uitgerust met een metalen lijner, de dikte van de liner moet ten minste groter is dan tweemaal de tand toonhoogte van de bevestiger. Het kan niet worden bevestigd op de kunststof profiel, noch niet-metalen voering.

5. het moet de laatste stap naar rollende schuifdeur hardware installeren, dubbel zijdig deurslot handvat, ingang deur handvat sets, enz. Het na het venster moet worden samengevoegd tot het vak om de juiste positie, de schakelaar is flexibel.

6. aandacht besteden aan onderhoud en te voorkomen dat roest corrosie na de ophanging deur hardware kits is geïnstalleerd. In het dagelijks gebruik, moet het licht worden geopend om te voorkomen dat vaste opening en schade.