Onze klanten vragen ons vaak: wat maakt uw schuifdeur in het interieur zo duur?

- Feb 26, 2020-

Schuifdeuren binnenin hebben een stijlvolle uitstraling en veel klanten kiezen ervoor. Maar klanten hebben ook twijfels over de productiekosten. Deze aangepaste deuren hebben een nieuw ontwerp en functionaliteit, maar dat ontwerp heeft een prijs. Schuifdeuren vergelijken met gewone deuren, de kosten van schuifdeuren zijn ingewikkelder dan gewone deuren, en het onderscheid zoals de 'AAPL' en de 'appel'.

barn door hardware wood sliding

Hoewel de schuifdeur aan de binnenkant duurder is dan de draaideur, heeft de schuifdeur aan de binnenkant een langere levensduur, een beter ontwerp en meer gemak, of u wilt gewoon een hoogwaardige deur. Soms vindt u een schuifdeur die goedkoper is dan een draaideur, het hangt af van welk type u wilt. Misschien zijn schuifdeuren aan de binnenkant duurder, maar ze zijn waardevoller en handig voor gebruik. Je kunt deze poorten beschouwen als een investering, niet alleen als een kostenpost. Als u een op maat gemaakte schuifdeur en een ongebruikelijke houten schuifdeur voor hardware hebt geïnstalleerd, wordt uw huis waardevoller. Een houten schuifdeur hardware van hoge kwaliteit maakt de deur sterker, ziet er beter uit en heeft een lange levensduur. Veel factoren hebben invloed op de prijsschuifdeur die u betaalt. Verschillende stijlen en verschillende maten, en betere materialen, deze factoren zullen de prijs van de deuren beïnvloeden. Sommige schuifdeuren hardware hout glijden is duurder, maar we kunnen altijd goedkopere vervangers vinden. U hoeft niet te worstelen voor uw keuze. Kies gewoon de stijl die u leuk vindt en pas vervolgens de prijs aan om uw deur te ontwerpen, omdat uw budget veel essentiële uitgaven heeft.

barn door hardware wood sliding

We moeten kiezen voor kosteneffectiviteit en niet alleen voor de prijs. Maar in de meeste gevallen zijn de schuifdeuren aan de binnenzijde uw beste keuze.