Misschien past de staldeur hier niet.

- Dec 12, 2019-

De staldeur is rustiek en koel genoeg. Het kan worden gebruikt in opslagruimtes, slaapkamers, woonkamers, studeerkamers, enz. Het is erg populair bij jonge mensen omdat het kan worden aangepast, herbruikbaar, eenvoudig te installeren en te vervangen. Dit artikel beschrijft de staldeur, misschien past de staldeur hier niet.

 sliding barn door mechanism

Je muur moet stevig zijn als je besluit om een staldeur te installeren. Omdat de staldeur is opgehangen, moeten de balken in de deuropening de last kunnen dragen. Rode bakstenen of betonnen massieve muren mogen schuurdeuren installeren. Maar als uw muur een scheidingswand is gemaakt van holle baksteen of schuimsteenmateriaal, zal het moeilijker zijn om de staldeur te installeren.

 sliding barn door mechanism

Maar de staldeur is erg populair. Om dit probleem op te lossen, heeft Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd een montageplaat voor de staldeur ontwikkeld. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw lege muur niet kan worden geïnstalleerd. Het principe van de montageplaat wordt aan het paneel bevestigd met lange schroeven, die de holle scheidingswand kunnen vergrendelen. En deze montageplaat kan u helpen de staldeur sneller te installeren.


Schuurdeur is anders dan andere schuifdeuren, stijlvoller en mooier. Ik geloof dat het een sieraad in uw huis zal zijn.