Materiaal over staldeurrailsysteem

- Apr 24, 2018-

1. IJzermateriaal: de zwarte lijn is de meest populaire op de markt. Het materiaal van de schuifdeuren van de deurrail is van staal en het oppervlak is zwart of donkerbruin.

 

De schuifdeur van de schuurdeur is gemaakt van massief platstaal, dat erg zwaar is. Over het algemeen is het raadzaam om, als de deur zwaar is, meer zijmontage te heffen en met deurslider te zijn.


2. Roestvrij staal: het originele staldeurrailsysteem is eigenlijk gemaakt van roestvrij staal 304, en het meeste wordt gebruikt voor 0,304 antiroestvermogen op de glazen schuifdeur. De metalen kleur gemaakt door hardware is ook erg mooi, en het was voor het eerst populair in Europa.

 

3.Aluminiummateriaal: als de hardware moet worden vergeleken, wordt het aluminiummateriaal beschouwd als tussen het staal en het roestvrij staal. Het is ook omdat de prijs van roestvrij staal te hoog is, ontwikkelde het aluminium materiaal, en later verscheen de zwarte serie, aluminium. Aluminium schuifdeuren zijn ook verlaten voor later.

Het valt echter niet te ontkennen dat de zilver-witte kleur die uniek is voor aluminiummaterialen, ook schuifdeurhangers van ander materiaal heeft die niet te vergelijken zijn met de esthetische betekenis.