Vele schuifdeuren zijn met goed kijken, maar enkele schuifdeur accessoires met goede kwaliteit.

- Nov 23, 2017-

Vele schuifdeuren zijn met goed kijken, maar enkele schuifdeur accessoires met goede kwaliteit.

De knappe schuifdeur kan worden als het prachtige landschap in de huisdecoratie. Om te worden gescheiden door een glazen deur, en het kan onderscheid maken tussen werk, entertainment, studie en rust, openbare en particuliere plaats, en effectief oplossen van het probleem van de verdeling van de woonruimte.

Een groot aantal schuifdeuren met goed kijken in de markt, maar de mensen minder aandacht besteden aan de kwaliteit van de schuifdeuren. Maar de realiteit is dat de lange levensduur van de schuifdeuren heeft grote relaties van de schuifdeur-hardware.


Huajian schuifdeur roller, het kan glijden soepel en kan nauwelijks hoort u geen geluid wanneer het glijdt.

De gemeenschappelijke schuifdeur rollen zijn gemakkelijk vast komen te zitten wanneer glijden, het belangrijkste probleem is dat: de schuifdeur roller niet evenwichtig is, en kan niet overeenkomen met de hangende rail. Maar Huajian schuifdeur roller systeem zijn gemaakt van Amerika standaard RVS 304 en 316, NSK lagers, professionele en hele reeks armaturen volgens de standaard van de export, en de schuifdeur roller kan goed overeenkomen met de hangende rails. Dan heb je een rustige huiselijke omgeving. Daarnaast getest Huajian schuifdeur roller is al meer dan 100.000 keer dia's die zijn sliding gladder en duurzamer dan de gemeenschappelijke schuifdeur rollen.