Onderhoudsmethode van roestvrijstalen glazen schuifdeuren Onderdelen

- Nov 07, 2019-

  1. Als de roestvrijstalen glazen schuifdeuren normaal worden gebruikt, hoeft deze niet opzettelijk te worden onderhouden. Als het wordt gebruikt in een vochtige omgeving zoals een doucheruimte, wordt het aanbevolen om de hardware van het spiegelmateriaal te kiezen, dus het is niet gemakkelijk om te roesten, zolang het de chemische lotion lange tijd niet raakt. Er zal niet veel probleem zijn.

  2. Als de delen van de roestvrijstalen glazen schuifdeur vuil zijn, veegt u het oppervlak van de roestvrijstalen hardware voorzichtig af met een zachte doek of veegt u de waterdamp op de hardware met een droge handdoek, veegt u de hardware af met een schuursponsje. Als het om het oppervlak gaat, moet u op de textuur van de hardware letten om krassen op de hardware te voorkomen.

  3. Regelmatig regelmatig onderhoud. De roestvrijstalen glazen schuifdeuren worden al lang gebruikt en kunnen op de juiste manier worden toegevoegd met een beetje smeermiddel, dat de wrijving van het wiel kan verminderen, de flexibiliteit en gladheid van de deur kan handhaven en de levensduur kan verlengen van de glazen deur.

    sliding glass door rollers parts

    Naast het kiezen van een goede schuifdeur, kan de kwaliteit van de beslagbeslag van de glazen deur niet worden genegeerd. De onderdelen van roestvrij staal met glazen schuifdeuren van goede kwaliteit plus de juiste onderhoudsmethode, geloof ik dat het geen probleem is om een dozijn of twintig jaar te gebruiken.