Laat de zware staldeur soepel glijden, Foshan Huajian hardware staldeur roestvrijstalen ophangwielen om u gemakkelijker te laten klussen.

- Sep 10, 2019-

Als boren op de verkeerde plaats de muur ongelijk is en leeg, hoe schuurdeuren roestvrijstalen ophangwielen te installeren? Nu hebben we de buisklemmen op een speciale ijzeren plaat geïnstalleerd (de ijzeren plaat is eerst gegalvaniseerd en vervolgens gespoten tot hetzelfde wit als de muur, deze oppervlaktebehandeling zal meer roestbestendig zijn), dan zijn alle accessoires debugged, laat De klant hoeft niet te debuggen na installatie.

barn door stainless steel hanging wheels

Er zijn speciale gaten in de ijzeren plaat. Schroef bij het installeren de schroeven uit de gaten in de muur en hang de montageplaat vervolgens in de overeenkomstige positie. Het is heel eenvoudig om nu te installeren, zolang er een treffer is. De muurboor, de liniaal en de schroevendraaier kunnen de persoon die de schuurdeur helemaal niet kent roestvrijstalen ophangwielen maken , en deze gemakkelijk installeren om de algehele DIY-schuifdeur te realiseren.


Als er geen montageplaat is, worden alle accessoires rechtstreeks op de muur gemonteerd, is deze waarschijnlijk verkeerd geplaatst en kan de hele rail niet worden versterkt en trillen! Foshan huajian hardware schuurdeur roestvrijstalen ophangwielen maken uw leven levendiger.