Wordt puur koper en roestvrij staal ook roestig?

- Oct 24, 2018-

Mensen denken vaak dat het onmogelijk is dat bruine roestvlekken op het oppervlak van puur koperen en roestvrij stalen buizen verschijnen. "Het moet van slechte kwaliteit zijn" In feite is dit een onjuist beeld. Zuiver koper en roestvrij staal roest ook onder bepaalde omstandigheden.

  • Zuiver koper, roestvrij staal heeft roestwerende eigenschappen, dat wil zeggen, het kan weerstand bieden aan atmosferische oxidatie, en heeft ook corrosiebestendigheid, dat wil zeggen het vermogen om te corroderen in medium dat zuur, alkali en zout bevat. Zijn corrosieweerstand varieert echter met de chemische samenstelling van het staal zelf, de staat van interactie, de gebruiksomstandigheden en het type milieumedium. Zoals 304 stalen buis, in de droge en schone atmosfeer, heeft uitstekende roest- en corrosieweerstand. Als het echter wordt verplaatst naar het kustgebied, roest het snel in de zeemist met veel zout; in plaats daarvan verandert de 316 stalen buis niet. Daarom zijn niet alle roestvrij staalsoorten bestand tegen corrosie en roest in elke omgeving.

  • Daarom wordt het aanbevolen om de roestvrijstalen 304/316 schuifdeurhangers te gebruiken bij de aankoop van de deurkit voor de badkamerstallen. Roest en corrosiebestendigheid kunnen de levensduur van de deur verlengen. De schuifdeurhangers van Foshan HUAJIAN Hardware zijn gemaakt van Amerikaans standaard roestvrij staal en het buitenste plastic wiel is gemaakt van POM-staaf ge├»mporteerd uit Nieuw-Zeeland. Het heeft niet alleen een lange levensduur levensduur, maar het schuift ook soepeler