Als u een glijdende douchedeur hebt geïnstalleerd, wat moet u doen om deze te onderhouden?

- Dec 23, 2019-

Foshan Huajian Hardware vertelt u tips om de glazen schaal op de schuifdeur te reinigen.

  • Los een beetje shampoo op in het water, gebruik het om de doek te bevochtigen en veeg het glas af. Dat maakt het glazen schuifdeurglas schoner.

  • Breng krijtgrijs water of gipspoeder aan op de glazen schuifdeur . Nadat het glas droog is, veegt u het glas af met een droge doek.

  • Als u het vuil in de hoek van het glas wilt verwijderen, kunt u azijnfusiewater 1: 1 gebruiken om het grondig te mengen, in een gieter te doen, op het glas te spuiten en vervolgens voorzichtig af te vegen met een oude krant.

  • Als u zwarte vlekken op het glas vindt, kunt u het afvegen met een doek die in tandpasta is gedoopt.


    Naast aandacht voor de dagelijkse reiniging van glazen weegschalen, is het onderhoud van hardware-accessoires ook belangrijk. Het is een belangrijke factor die de levensduur van schuifdouchedeuren beïnvloedt. De glijdende douchedeur moet voorzichtig zijn om de beweegbare deur niet te raken tijdens gebruik, om te voorkomen dat de beweegbare deur van de doucheruimte valt. Ten tweede, let op dat u de schuifrails en de rol regelmatig schoonmaakt en pas de stelschroeven van de schuifregelaar regelmatig aan.