HUAJIAN Schakelt Silent Times douchestang in roestvrij staal in

- Apr 19, 2018-

HUAJIAN schakelt stilte-douches in roestvrij staal in

De douche is een privézaak. Dit privé-ding heeft een goede omgeving nodig om van een goed humeur te genieten. De doucheruimte biedt een aparte ruimte om te genieten van het doucheplezier en de vrolijke stemming. HUAJIAN schakelt de stiltetijden in roestvrij staal in, de unieke stille doucheruimte, voor een speciale douche-ervaring.

De meest waarschijnlijke oorzaak van lawaai in de doucheruimte zijn de ophangende deurrollen. De HUAJIAN badkamer schuifdeurrails en rollen is gemaakt van hoogwaardig 304/316 roestvrij staal. De uitstekende anticorrosieprestaties zorgen ervoor dat de looprollen van de deur een lange levensduur hebben, zelfs in de natte omgeving van de doucheruimte. HUAJIAN houdt zich aan het concept "klanten veroveren met kwaliteit". Schuifdeursysteem deurrollagers maken gebruik van NSK-lagers gemaakt in Japan. Ze worden gebruikt in combinatie met POM-kunststof wielen en werken in harmonie om een vloeiende overgang te bereiken en echt een stille werking te bereiken.

De HUAJIAN mute-doucheruimte kan na langdurig gebruik een perfect mute-effect behouden. HUAJIAN-producten zijn al vele jaren het geval, een leven van hoge kwaliteit begon vanuit de spline stille doucheruimte, stille douchetijd vanaf de spaken open.