HUAJIAN stijl van staldeur hardware

- Apr 14, 2018-

HUAJIAN stijl van staldeur hardware

We zien de staldeur in veel Amerikaanse stijlfoto's, de unieke stijl is opvallend. Door de traditionele manier om een schuifdeur te maken te doorbreken, ziet het er meer nieuw en mooi uit. Stel je voor dat zo'n deur thuis versierd is. Natuurlijk moet de opkomst van nieuwe dingen gepaard gaan met een aantal problemen, en het zal nog een tijdje duren om te verbeteren. De staldeur in huis is niet praktisch, we zullen hem analyseren. Wat is een staldeur?

De staldeur werd oorspronkelijk gebruikt op buitenlandse boerderijen. Het is een massief houten schuifdeur met een schuivende schuurdeurrail en schuifdeurschuifdeurbeslagblootstelling. Nu is het uiterlijk eenvoudig, maar het heeft de voordelen van ruimtebesparing en praktisch nut. Het wordt vaak gebruikt in het interieur.

Het materiaal van de deur kan nu worden gevarieerd (massief hout, oude deurpanelen, metaal, glas, schoolborden en andere samengestelde panelen) en de locatie kan worden gevarieerd.

Een van de voordelen van een staldeur is dat u de schuifraildeurrail hoger kunt plaatsen en het deurpaneel hoger. De spectaculaire sensatie komt naar buiten.

Je kunt ook een aantal unieke deuren vinden om het te doen. Dit voelt heel Chinees.

En de staldeur heeft geen beperkingen voor de breedte van het deurgat. Net als de brede deuropening, moet je schuifdeuren maken en de prijs is erg hoog. Als u de staldeur gebruikt, heeft u veel economische voordelen.

De gespiegelde vorm van de staldeur is ook zeer geschikt voor gebruik in een inloopkast. Het is ook goed om onzichtbare deuren te maken.