Hoe RVS 304 glazen ophangdeurrollen op de douche vervangen? (Tweede)

- Mar 29, 2018-

Vervang RVS 304 glazen schuifdeurhangers stap 2:

We willen aluminium in de randen van de linker- en rechterkant van de muur plaatsen en vervolgens het gemonteerde doucheraamframe in het midden van de stenen basis plaatsen. Nadat we de positie van het doucheblok hebben aangepast, markeert u het gat in het aluminium met een potlood en vergeet niet om de pneumatische boor te gebruiken om gaten in de muur te boren. Daarna gebruiken we een plastic hamer om de groene expansielijm in de muur te slaan. Ten slotte verplaatsen we het frame van de doucheruimte naar de stenen basis en vergrendelen het met een schroef en installeren we een schroefdeksel.

Vervang de RVS 304 glazen schuifdeurhangers stap 3:

De volgende stap is het installeren van roestvrijstalen schuifdeurhangers . Op dit moment installeren we een roestvrijstalen schuifdeurhangers op de bovenste rail.

Vervang de roestvrijstalen 304 glazen schuifdeurhangers. Stap 4:

Installeer tot slot de schuifknop van de onderste deur op het beweegbare deurglas. Aangezien de beweegbare deur al op de bovenste rail is gemonteerd, wordt het onderste schuifschuifbeslag op het beweegbare deurglas geïnstalleerd wanneer de hardware voor de deurschuif wordt geïnstalleerd (de deurrollen en de rails worden eerst op de actieve deur gemonteerd, omdat de onderkant hardware van de schuifdeur: installeer na het instellen de hardware van de deurslede, houd de instelknop ingedrukt om deze in het schuifrailsysteem te plaatsen, installeer de waterblokkeerstrip en de magneetstrip en installeer de hendel op het beweegbare deurglas.