Hoe installeer ik de Soft Closing Sliding Hanging Door Roller Hardware?

- Jun 17, 2020-

Foshan huajian fabriek' s roestvrij staalzacht sluitende schuifdeurrolheeft een handige functie om de deur langzaam te sluiten en te voorkomen dat uw hand pijn doet, wat een reden is waarom onze klanten het leuk vinden. weerstand bij het openen of sluiten van de deur. Het is een veiliger beschermingsmechanisme.

soft closing sliding hanging door roller

Dit roestvrij staalzacht sluitende schuifdeurrolhardware set kan worden gemonteerd in een hangende buis voor een glazen of houten deur. De roestvrijstalen hangende rail is gesloten, dus hoe installeer ik het zachte sluitmechanisme in de hangende buis? De aluminium schuifdeurbuis is wijd open en de rol en het zachte sluitmechanisme zijn in de hangbuis geïnstalleerd, dus we moeten een groef in de hangbuis maken om het zachte sluitmechanisme te bevestigen.

soft closing sliding hanging door roller

Foshan huajian fabriek' s zacht sluitmechanisme voor schuifdeur kan worden gebruikt in roestvrijstalen staldeuren of glazen douchedeuren. Deze installatiemethode zorgt ervoor dat het zachte sluitmechanisme beter kan worden gefixeerd en een langere levensduur heeft.