Hoe installeer ik de schuifdeur Roller.

- Oct 26, 2017-

Hoe installeer ik de schuifdeur roller?

Deur roller is een noodzakelijke deel aan intall een schuifdeuren, het heeft voordelen die gemakkelijk, ruimtebesparend, herhaalbare installatie, enzovoort.En we meestal gebruikt in de plaats zoals badkamer, keuken, kantoor, hotel en departement.De schuifdeur roller is een van de belangrijkste onderdeel voor schuifdeur installatie. De schuifdeur systeem omvat schuifdeur roller buisklem, stop, gids en verkeerd-om spoor van de vloer.


Hoe installeer ik de schuifdeur roller?


1. De afstand tussen de rail van de hangende bevestigingsschroeven is ≤20cm.


2. Na de installatie van rails rechte zijn moet, de bovenkant van de rail van de hangende dicht bij de bodem van het kozijn, de onderkant van het kozijn en de bovenzijde van de spoorstaaf opknoping niet moeten lacunes om te voorkomen dat meer trillingen en lawaai.


3.   Na de bar van de steun wordt vastgesteld op de deur, de hoogte en het niveau van de deur kunnen worden aangepast door het invoegen van de schroef op de aansluitende schroef- of de roterende beugel, de beste afstand is 10mm vanaf de onderkant van de deur op de vloer.


4. De breedte van de schuifdeur moeten 30-60mm groter is dan de openingen.


5. De deur stoppers kunnen worden geïnstalleerd op de twee uiteinden van de rail. u kunt het installeren volgens de deur opening maten.


6. ten slotte controleren of de schuifdeur woking goed en soepel glijden.