Hoe roestvrijstalen doucheruimte-hardware te installeren? (二)

- Apr 22, 2020-

Installeer roestvrijstalen doucheruimte-hardware Stap 3 : Installeer het doucheruimteframe.

1. Zet roestvrijstalen douchedeurbeslag op de juiste plaats en markeer het. Er is een belangrijke opmerking hier: u moet rekening houden met de glasgrootte, omdat hierdoor de installatie mislukt.

2. Gebruik een elektrische boormachine om op uw merkteken te boren. Als u de tegels op de muur heeft geïnstalleerd, boor dan voorzichtig gaten om te voorkomen dat de tegels breken. Je kunt ook water op de muur spuiten tijdens het boren, het kan tegels koel maken om te voorkomen dat de tegels breken.

3. Installeer het frame van de doucheruimte, gebruik een hamer om de rubberen deeltjes in te drijven en gebruik vervolgens schroeven om het frame van de doucheruimte vast te zetten en bevestig het met schroeven.


Installeer roestvrijstalen doucheruimte-hardwareStap 4 : inlay en bevestig het glas.

1. Sluit het glas in de U-vormige groef van de basis in en vergrendel het glas vervolgens in het gat van de onderste bak en zet het vast met schroeven.

2. Zoek de juiste positie om het gat boven het glas te boren, installeer een vaste basis en verbind de ronde buis en bevestig deze aan de bovenkant van het glas met een gebogen buishuls. De U-vormige groef zet het glas vast en het gehard glas wordt op het frame van aluminiumlegering geklemd.