Hoe roestvrijstalen doucheruimte-hardware te installeren? (一)

- Apr 20, 2020-

Mensen houden van eenvoudige en praktische stijlen om het huis te versieren. En roestvrijstalen doucheruimte-hardware zal de doucheruimte meer privé en comfortabeler maken, dus veel baden worden vervangen door doucheruimtes.


  • Stap 1: installeer roestvrijstalen doucheruimtehardware en controleer alle doucheruimteaccessoires. Controleer alle roestvrijstalen doucheruimtehardware en instructies. Als het beschadigd blijkt te zijn, moet u contact opnemen met de verkoper om vervanging aan te vragen. Reinig de vloer en houd deze schoon en de plaats van installatie van de badkamer is droog.


  • Stap 2: installeer een doucheruimte. Gebruik ze na het monteren van de verschillende onderdelen van de basis als reserveonderdelen. Pas het niveau van de basis aan met een horizontale liniaal en zorg ervoor dat er geen water of vuil in de installatiepositie en de basis zit. 3. Teken vervolgens de positie die moet worden geïnstalleerd en pas vervolgens de slang aan met de afstand om de basis stevig op de vloerafvoer aan te sluiten (sommige eenvoudige doucheruimte-installaties zijn gebaseerd op de onderste grens van de glazen deur, deze installatiemethode is eenvoudiger).