De roestvrijstalen deurhendelset reinigen en onderhouden Main

- Nov 05, 2019-

(1) De installatietijd van de roestvrijstalen deurkrukset moet worden uitgevoerd nadat de kamer is voltooid en opgeruimd. Het kan voorkomen dat de kneuzingen worden aangeraakt tijdens het bouwproces en voorkomen dat de zuur-alkalische reiniger tijdens het reinigen schade toebrengt aan het ingestelde oppervlak van de deurgreep.


(2) Het oppervlak van de roestvrijstalen deurkrukset is relatief glad en kan worden gereinigd met een zachte, droge doek voor dagelijkse reiniging. Als de deurgreepset op een plaats met veel olie in de keuken wordt geïnstalleerd, kunt u een droge doek met een kleine hoeveelheid talkpoeder gebruiken om het oppervlak hard af te vegen en de deurgreepset herstelt de helderheid zodra mogelijk. Wanneer het oppervlak van de roestvrijstalen deurkrukset is bevestigd met stof en hardnekkig vuil, kan deze worden gewassen met zeep en een zwak reinigingsmiddel of warm water. Wanneer het oppervlak van de roestvrijstalen deurkrukset is gehecht aan een handelsmerk of film die niet gemakkelijk kan worden afgepeld, kan deze worden gewassen met warm water en een zwak reinigingsmiddel. De bindmiddelcomponent wordt ingewreven met alcohol of een organisch oplosmiddel (ether, benzeen). Wanneer het oppervlak van de roestvrijstalen deurkrukset is vervuild met vet, olie of smeerolie, moet deze worden schoongeveegd met een zachte doek.

door handle set

(3) Gebruik bij het reinigen van de roestvrijstalen deurkrukset geen bijtende reinigingsmiddelen zoals zuur en alkali, die het metaal aantasten en de levensduur van de deurkrukset verkorten .


(4) Om de roestvrijstalen deurkrukset schoon te houden en de groei en verspreiding van bacteriën te verminderen, raden we aan de roestvrijstalen deurkrukset één of twee keer per week te reinigen.