Hoe kiest u de deurklink glas?

- Nov 15, 2017-


Hoe kiest u de deurklink glas?


1. observeren het uiterlijk van het handvat: Controleer bij eerste blik op de toplaag kleur en de beschermfolie van het handvat, als er schade en krassen op het handvat. De goede satijn deurklink heeft relatief donkere kleur en geeft rust en luxe gevoel. En de goede spiegel deurklink heeft heldere kleuren en zonder de geringste fout.


2. het aanraken van de handl: een goed handvat moet voel me zeer comfortabel. Controleer of de oppervlaktebehandeling glad is, het soepel wanneer gebruikt. De rand van een goed handvat moet glad ook, en het heeft niet ongeval van het prikken van de hand.


3. gevoel het gewicht en de ruis: sommige gewetenloze fabrikanten bezuinigen van soldeerbout in de buis van de greep te bedriegen de consument. En je kunt identificeren van inferieure grepen van hun lawaai, gewoon zachtjes tikt u op de greep met een harde dingen. Het geluid van een voldoende dikke handvat buis moeten duidelijk en melodieuze, maar de dunwandige greep heeft een dof geluid.


4. Kies gemerkte producten: de gemerkte producten hebben een superieure kwaliteit, dus de beste keuze van gerenommeerde merk producten wanneer selecteert de deurklink.