Glazen draaideur ---- Makkelijk om een transparante badkamer ruimte te creëren

- Jun 04, 2018-

De badkamer is een ruimte voor ontspanning en comfort. Hoewel de ruimte klein is, moet deze de basisfunctie hebben van droge en natte scheiding. Hoe dit doel te bereiken en de badkamer er niet zo smal uit te laten zien? Glazen deuren worden steeds meer gebruikt als scheidingswanden voor functionele scheidingswanden. De gemeenschappelijke glazen badkamerdeuren zijn grofweg in twee soorten verdeeld, schuifdeuren en draaideuren. De draaideuren worden op grotere schaal gebruikt en kunnen in veel hotelbadkamers worden weergegeven. De glasaccessoires zijn de belangrijkste hardware-accessoires in de glazen draaideur. Badkamerhoekclips worden ook glazen deurscharnieren of glazen douchedeurscharnieren genoemd. Ze hebben veel voordelen, zoals een stijlvol uiterlijk en eenvoudige installatie. De moderne badkamer heeft een frameloze doucheruimte, waaruit een partij glazen deurscharnieren en glazen douchedeurscharnieren ontstaat, waarvan de badkamer op grote schaal wordt gebruikt. map. Het wordt aanbevolen om roestvrij staal te gebruiken in natte omstandigheden zoals de badkamer. Het is slijtvast, corrosiebestendig en mechanisch sterk.

Het wordt aanbevolen om roestvrij staal te gebruiken in natte omstandigheden zoals de badkamer. Het is slijtvast, corrosiebestendig en mechanisch sterk.

De hoekclips in de badkamerglazen zijn ook een veerklem, met veren in het midden van het broodje, waardoor het een automatische retourfunctie is.

  De badkamerglazen hoekclip is geschikt voor gebruik op gehard glas. Wanneer de deur tot 25 graden gesloten is, zal de deur automatisch sluiten.

Bovendien is Foshan Huajian Metal Products Co., Ltd. een professionele fabrikant van doucheruimte-fittingen. De producten zijn voornamelijk exportgericht en de kwaliteit van het product voldoet aan internationale normen. De glazen douchedeurscharnieren zijn gemaakt van Amerikaans standaard SUS304 / 316 roestvrij staal. Zelfs als de badkamer een lange levensduur heeft in een natte omgeving, is er een breed scala aan vaste en verstelbare glasklemmen. Glazen deurscharnieren met hoeken van 90 °, 180 ° en 135 ° zijn beschikbaar.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op.