Frameloze schuifdeur doucheruimte is eerste keuze van technisch project

- Sep 03, 2019-

Met zijn klassieke rolschuifdeuren en strak modern design, de frameloze schuifdeur doucheruimte biedt het ultieme moderne ontwerp voor uw badkamer.


Voor een nieuwe douche is een van de eerste taken die u moet bepalen de stijl of het type douchedeur. Een populaire keuze is de frameloze glazen schuifdeur. De meeste frameloze douchedeuren met schuifdeuren zijn op maat gemaakte glazen douchedeuren, wat betekent dat u niet beperkt bent tot standaard massaproductie douchedeuren. Dit voegt meer flexibiliteit toe aan uw douche. Maatwerk is een van de belangrijke factoren bij het kopen van een frameloze glazen douchedeur. Frameloze glazen douchedeuren vereisen meestal dat dikker glas op zijn plaats blijft zonder dat het frame sterk is. Omdat het glas 50 tot 70 kg weegt, vereist de frameloze doucheruimte met schuifdeur ook robuustere hardware, zoals roestvrij staal, om ze op hun plaats te houden.

Frameless sliding door shower room

Foshan huajian Hardware heeft meer dan 20 jaar technische ervaring. Ons team kan professionele begeleiding bieden om een frameloze doucheruimte met schuifdeur tussen verschillende vierkanten te installeren . Bespaar tijd en geld.