Frame en frameloze staldeurhardware

- Jul 31, 2019-

Frame en frameloze staldeur hardware


Schuurdeur hardware kan worden onderverdeeld in ingebouwde katrollen met frames en frameloze blootgestelde katrollen. Het aluminium materiaal verwijst in het algemeen naar de ingebouwde katrol van zinklegering van de aluminium rail, en de frameloze katrol verwijst naar de roestvrijstalen schuurpoelie van de roestvrijstalen buisrail. Verschillende stijlen van schuurdeurrollen kunnen worden geselecteerd op basis van uw voorkeuren.


Voordat u echter selecteert, moet u het draagvermogen van verschillende soorten riemschijven weten. Het lichtgewicht van het ophangwiel met staldeur met frame is 40-80 kg en het zware gewicht kan 100-150 kg dragen. De frameloze roestvrijstalen schuurpoelie kan worden onderverdeeld in een enkel type poelie (draagvermogen: 100 kg) en een dubbele poelie (draagvermogen: 200 kg). De kwaliteit van de riemschijf is afhankelijk van het hoofdreserve-lager van de riemschijf.


Huajian Hardware is geselecteerd uit de standaard NSK-lagers van Japan. Het materiaal is gemaakt van internationaal standaard 304 # roestvrij staal. Het bevat 8 nikkel en 18 chroom milieuvriendelijke koolstofarme materialen. Het heeft een lange levensduur en weinig schade aan het lichaam. Het heeft een uitstekende weerstand. Corrosieprestaties, het product hoeft niet te worden gecoat met een beschermende laag, vereist geen chemische middelen, heeft een lange levensduur, vereist geen reparatie en vervanging van de frequentie.