Foshan Huajian Metal Products Co.,ltd heeft 20 jaar ervaring in het produceren van Silent Stainless Steel Sliding Door Roller.

- Aug 28, 2020-

Foshan huajian metalen producten co.,ltd zal mensen helpen om een rustige ruimte die is geïnstalleerd te bouwenstille roestvrijstalen schuifdeurroller. Met de verbetering van de economische omstandigheden van mensen, meer en meer mensen willen een aantal luxe decoraties. Bij het kiezen van een douche ruimte hardware kit, moet u kopen sommige hardware kits die goede anti-roest en anti-corrosie eigenschappen heeft.

silent door roller set

Sommige gebruikers hebben een grote vraag diestainess stalen schuifdeurrolmoet geruisloos zijn. Om dat doel te bereiken, foshan Huajian hardware fabriekstille roestvrijstalen schuifdeurrollerstreeft vol perfectie in ontwerp, trial en error keer op keer. Destille roestvrijstalen schuifdeurrollersgemaakt van American Standard 304/316 materiaal kan een lange levensduur garanderen in een vochtige omgeving. De POM kunststof wielen kunnen na 100.000 keer glijdend testen net zo soepel en geruisloos zijn als nieuw.

silent door roller set

Creëer een comfortabele doucheruimte voor u. Onzestille roestvrijstalen schuifdeurrollerheeft 5 jaar garantie en een goede after-sales service!