Foshan Huajian Hardware roestvrij staal glazen douchedeurroller, u zult gemakkelijk de schuifdeur met één vinger kunnen duwen.

- Aug 28, 2019-

Foshan huajian Hardware s roestvrij staal glazen douchedeurwals is het voorkeursproduct voor veel doucheruimtefabrieken. Hij glijdt soepel en maakt het gemakkelijk om met één vinger op de deur te drukken.


We hebben wat feedback ontvangen van gebruikers van aluminium doucheruimtes, het aluminium is te gemakkelijk te oxideren. Het levert vaak veel productproblemen op, zoals hard glijden, vervormend, korte garantie en besteedt veel tijd aan dagelijks gebruik en onderhoud. Maar de roestvrijstalen glazen douchedeurrol van de huajian hardware gebruikte POM-balkmateriaal importvorm Nieuw-Zeeland, lage wrijvingscoëfficiënt, uitstekende herhaalbaarheid, goede zelfsmering, goede slijtvastheid, niet gemakkelijk te vervormen. Langdurig gebruik in het temperatuurbereik van -40 ° C ~ 100 ° C. Het zorgt ervoor dat de roestvrijstalen glazen douchedeurrol de schuifdeur gemakkelijk met één vinger kan indrukken.

201710231514492608178

Foshan huajian hardware wordt meestal gebruikt om de kwaliteit van de deurrol-soepelheid van 100.000 tests te controleren wanneer de roestvrijstalen glazen douchedeurwals is ontwikkeld. Omdat we ons toeleggen op het leveren van de beste producten aan klanten, worden al onze productieprocedures strikt volgens internationale normen uitgevoerd.