Het roestvrijstalen hangwiel van Foshan Huajian Hardware is een milieuvriendelijk deuraccessoire, waardoor de schuifdeur soepel glijdt.

- May 25, 2020-

Roestvrijstalen ophangwiels is het belangrijkste onderdeel bij het installeren van schuifdeuren. Als uw schuifdeuren altijd zinken en vervormen, misschien veroorzaakt door de schuifdeur te groot en te zwaar, is de hangende rail niet gekwalificeerd. Over het algemeen wordt de schuifdeur voltooid nadat het huis van de eigenaar&# 39 is gerenoveerd. De schuifdeur wordt omwikkeld met een deken of een zachte schuimfolie om krassen op de deur te voorkomen.

stainless steel hanging wheel

Als we klaar zijn om de schuifdeur te installeren, moeten we eerst kiezen voor hoge kwaliteitRVS hangwiels, omdat dit het belangrijkste onderdeel is voor een schuifdeur. De opening in de katrol is groot en het stof kan gemakkelijk in het wiel komen, waardoor deRVS hangwiels kunnen niet soepel werken, het' s niet veilig genoeg. Onjuiste installatie kan leiden tot een defecte hangende baan, het Inferior hangende wiel zal ook de schuifdeur hard laten glijden. De Foshan huajian Hardware factory' sRVS hangwiels zijn gemaakt door Amerikaans standaard 304 roestvrij staal, Japans geïmporteerde NSK-lagers en door Nieuw-Zeeland geïmporteerde POM-staven.


De producten voldoen aan de Duitse productienormen en op onze RVS hangwielen zit vijf jaar garantie. Don' maak je geen zorgen over de aftersales, neem gewoon contact met mij op!