De Foshan Huajian-fabriek zal u helpen een hangende deur voor doucheruimte te installeren die soepel en geruisloos schuift.

- Sep 02, 2020-

De doucheruimte is een essentiële voorziening, zowel thuis als in een hotel. Het heeft veel soorten: type schuifdeur, type draaideur, frameloos type, ze kunnen de scheiding van nat en droog gemakkelijker maken in de doucheruimte.

In een vochtige omgeving is roestvrijstalen doucheruimte-hardware meer populaire producten. Het roestvrij staaldoucheruimte hangende deurbeslagis altijd het belangrijkste product van Foshan Huajian Factory geweest, en daarom kiezen veel klanten voor ons.

hanging door hardware

Bij het kiezen van dedoucheruimte hangende deurbeslag, heb je ooit veel problemen gehad, zoals vastlopen, vallen, hard geluid, gemakkelijk te vervormen en moeilijk onderhoud? In de afgelopen jaren was de doucheruimte van het frametype erg populair, maar na een paar jaar was er een probleem van" moeilijk onderhoud" ;. De doucheruimte van het frametype wordt vervangen door dedoucheruimte hangende deurbeslag. De eenvoudige vorm en de hangende wielen zijn eenvoudiger en handiger in onderhoud. Met gebruik van RVS doucheruimtehangende deurbeslag, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over vervorming.

shower room hanging door hardware

Fabriek' s van Foshan Huajiandoucheruimte hangende deurbeslagis gemaakt van American Standard 304 roestvrij staal en POM-staaf geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Bij de productkwaliteitscontrole heeft het 100.000 glijproeven doorstaan. Na de test is de katrol van de ophangrail voor de doucheruimte niet alleen geruisloos, maar ook soepeler.