Moet ik het oude frame vervangen bij het installeren van de staldeur?

- Aug 24, 2020-

Staldeurenzijn geschikt om te worden geïnstalleerd in kasten, kelders, badkamers en zelfs ingebouwde boekenplanken. Via de schuurdeur verander je de boekenkast in een kast.

Interior Barn Door Hardware

Wanneer u een draaideur wilt vervangen door eenschuurdeur, moet u wellicht het oude deurkozijn verwijderen. Over het algemeen is de gebruikelijke dikte van het deurkozijn 10 mm, het kan bij het schuiven door de deur worden gewreven. Maar de muur na verwijdering moet mogelijk worden gerepareerd en opnieuw geverfd. Als antwoord op deze situatie hebben we een perfecte oplossing. Don' heb niet te veel tijd nodig om het deurkozijn te verwijderen. U hoeft alleen wat afstandhouders in de buisklempositie toe te voegen of een plaat toe te voegen om de geleiderail omhoog te brengen. Dit vereist natuurlijk een zekere mate van vakkennis en bepaalde berekeningen.

Interior Barn Door Hardware

Laten we het probleem vereenvoudigen. Onze gestandaardiseerde installatie is om een ​​afstand van 10 mm te reserveren, wat verwijst naar de afstand van de deur tot de muur. Ervan uitgaande dat uw oude deurkozijn 10 mm is, dan moet de hoogte van de geleiderail 5-10 mm zijn. U heeft geschikte afstandhouders of houten planken nodig. Natuurlijk niet' negeer het niet, je hebt langere schroeven nodig om het aan de muur te bevestigen.

Als je&# 39 nog steeds niet weet, weet je de installatiegrootte van hetschuurdeurkunt u contact opnemen met onze technologie. Ons technische team voor spline-hardware zal u nuttige suggesties doen voor uw ontwerp en engineering.