Hedendaagse Soft Close Quiet Glide Schuurdeur Rails And Rollers Wheel Hardware

- Jul 27, 2017-

1. Gemakkelijk te rijden

Guchangmon vanwege zijn bijzondere uitstraling en lijken meer geaard gas te hebben, ongeacht de stijl van uw huis, zo lang als u wilt, schuurdeur heeft een manier om erin te smelten; Komt het uit? Zonder zoveel onnodige behoud!

2. Onderscheidende Persoonlijkheid

In vergelijking met de algemene huishoudelijke deur heeft het een unieke opvallende uitstraling, wordt vaak een van de hoogtepunten van het huis; Goed bij het vormen van de unieke kant, toon individualiteit, als je een maverick bent, hou je niet van te "gewone" houten deur, dan kan schuurdeur je eerste keuze worden! Oh!

3. Verwijderbaar

Als u wilt bewegen, dan moet de andere deur in het huis niet worden gebruikt, maar de schuurdeur is niet hetzelfde, het is anders dan het andere volume van op maat gemaakte houten deuren, het is heel makkelijk om het juiste huis te vinden ", Zolang de stijl geschikt is.

4. DIY

Als u een hands-on bent, dan kan de schuurdeur voldoen aan uw wens om zelf te doen, tegelijkertijd om de gelukkige tijd met familieleden te genieten, de gevoelens van hout te verbeteren!

Hun eigen persoonlijke productie, maar ook meer gevoel van realisatie, geloven dat de betekenis van de andere deur niet vergelijkbaar is, met volledige herinneringen.