Barn Door: Is The Trend Still Eternal?

- Nov 12, 2019-

Schuurdeur is een van de meest populaire elementen in het interieur van een huis. Is de trend nog steeds enternaal of verouderd?


Hoewel ik ontdekte dat het artikel uit 2015 ons vertelt dat de staldeur uit de modeweg komt, maar uit de talloze nieuwe gebouwen, merken we dat deze trend zich lijkt voort te zetten! Hoewel ik ontdekte dat het artikel uit 2015 ons vertelt dat de staldeur uit de modeweg komt, maar uit de talloze nieuwe gebouwen, merken we dat deze trend zich lijkt voort te zetten! Maar hoe lang zal dit duren? Verandert de aannemer de verouderde poort na 3 tot 5 jaar? Zullen we mooiere en unieke producten ontwerpen om het huis te versieren? Om erachter te komen, moeten we de functie en aantrekkelijkheid van de schuur nader bestuderen. Als u een staldeur aan uw huis wilt toevoegen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen uw idee te realiseren!

Zelfs als de markttrend verandert, maar de functie van de staldeur is ongelooflijk! Zelfs als de markttrend verandert, is de functie van de staldeur ongelooflijk! Ze zijn de perfecte vervanging voor pocketdeuren: pocketdeuren vereisen twee keer de opening van de deur en zijn bedekt met gipsplaten zonder het gebruik van spijkers, waardoor de muren kwetsbaar en gemakkelijk te schudden zijn. Ze zijn ongewenst voor vallende sporen, en vergrendelingsmechanismen zijn onredelijk, het is moeilijk voor iemand met beperkte mobiliteit.

Door veel voorkomende garantieproblemen aan te pakken, vervangt de staldeur de pocketdeur om een perfecte oplossing te bieden voor aannemers om problemen met beperkte ruimte of beperkte wandruimte op te lossen.