4 factor om de juiste doucheruimte te kiezen

- Jul 22, 2019-

4 factor om de juiste douche te kiezen

  1. bepaal het kamertype, en vervolgens de maat van de aangepaste, de doucheruimte op de markt heeft een boog, ventilator, vierkant, diamant, U-vorm en rechte lijn, u kunt het juiste kamertype kiezen volgens het patroon van de badkamer op huis. Vraag het werk dan naar de hoeveelheid deur te komen voor precieze aanpassing.

  2. Kijk naar het glas, let op explosieveilig, het wordt aanbevolen om een matige dikte te kiezen en een explosieveilige film van gehard glas toe te voegen.

  3. Kijk naar de hardheid van hardware om duurzaam te zijn. Douchekamerhardware moet vaak tientallen kilo's of zelfs honderden kilo's glasgewicht ondersteunen, als de hardheid en dikte dat niet kunnen, zal de douchelevensduur erg kort zijn, alle hardwarehardheid en -dikte is een belangrijke beoordelingsindicator.

  4. Kijk naar het materiaal en de afdichting van de schijf. Allereerst moeten de schijfzitting drukbestendige, gewichtbestendige materialen gebruiken, zoals roestvrij staal 304, hoogwaardige synthetische materialen. Wielafdichting is goed, waterdamp is niet gemakkelijk om in het wiel te komen, de gladheid van het wiel is gegarandeerd. Ten tweede moeten de schijf en het spoor nauw op elkaar zijn afgestemd en zijn de gaten klein. Het kogellager van de deur moet flexibel zijn, handig opstarten, schroeven met roestvrij staal, alle hardware moet op gladheid letten, krabben aan de binnenkant is niet leuk.